Utakmica 8. kola Druge hrvatske lige bit će odigrana ove subote od 15,30 u Bijelom Brdu.

Dosta je pohvala bilo upućeno na adresu Tomislava Radotića i njegovih izabranika nakon pobjede u prošlom kolu, ostvarenoj protiv Orijenta 1919 u Rijeci (1:0). No, ta je utakmica već zaboravljena među nogometašima Osijeka II, budući da se ovih dana intenzivno razmišlja i radi na tomu kako osvojiti nove bodove. Ove subote naša će B momčad u drugoligaškom natjecanju odmjeriti snage s Opatijom, a ponovno će se, kao i protiv Croatije, igrati u Bijelom Brdu s početkom u 15,30 sati. Osječani su trenutno 5. na ljestvici s 11 osvojenih bodova koliko su ih skupili još Dugopolje i Orijent 1919 s nešto boljom gol-razlikom. To je samo bod manje u odnosu na vodeći dvojac kojega čine Jarun i Rudeš.

Opatija je bolja od trenutnog plasmana

Opatijci su sa 7 bodova u donjem dijelu, ali je to vrlo mala razlika u odnosu na one iz gornjeg doma. Imaju gosti nekoliko igrača koji su nekada nastupali u Prvoj HNL, a posljednji im je pristupio Bojan Knežević, bivši igrač Dinama.

Opatija je zaslužila više od onoga što je ostvarila na terenu i to nas neće zavarati. Imaju iskusnih igrača koji mogu odlučiti svaku utakmicu, ali imamo i mi svojih aduta, kako bi se reklo. Želim da ponovimo dobar nastup s Krimeje i odigramo još jednu kvalitetnu utakmicu. Ne možemo računati na Cvijanovića zbog kartona, a iako je činjenica da u Bijelom Brdu nismo doslovno na svom terenu i stadionu, ipak se nadam kako ćemo biti dovoljno dobri da osvojimo nove bodove, poručio je Radotić.