U finalu Memorijala „Blago Zadro“ sastaju se momčadi koje će idućeg vikenda biti suparnici i u borbi za drugoligaške bodove.

Nedjelja je završni dan osmog po redu Memorijala „Blago Zadro“ koji se igra na stadionu u Borovu naselju. Prvo će se od 13,30 u susretu za treće mjesto sastati Vukovar 1991 i Široki Brijeg, dok u 16 sati počinje finale između Osijeka i Cibalije. Doduše, Bijelo-plavi će ovaj put zaigrati sa svojom B momčadi, što je bilo i unaprijed planirano s obzirom na to da prvotimci imaju slobodan vikend. Bez obzira na to, svakako će Osječani nastojati osvojiti pobjednički pokal, pod vodstvom trenera Radotića.

Uvertira slavonskom derbiju

Ni Osijek II nije u mogućnosti izaći na teren baš s najboljim sastavom jer nedostaju neki standardni igrači koji imaju reprezentativne obveze, no priliku će dobiti mladići s klupe koji je sigurno nestrpljivo iščekuju. Zanimljivo je da će se ove dvije momčadi idućeg vikenda sastati i u slavonskom derbiju Druge hrvatske lige, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li kormilari Radotić i Jozinović pokušati nešto sakriti u taktičkom smislu. Podsjećamo na kraju da je Osijek prvog dana turnira svladao Vukovar 1991 rezultatom 4:1 dok je Cibalia iznenađujuće pobijedila Široki Brijeg s 1:0.