Inter je golovima iz kaznenih udaraca svladao momčad Osijeka II s 2:0 u zaostaloj drugoligaškoj utakmici.

U zaostaloj utakmici 11. kola Druge hrvatske lige momčad Osijeka II poražena je u Zaprešiću od domaćeg Intera s 2:0. Oba su pogotka Žuti postigli iz kaznenih udaraca, po jedan u svakom poluvremenu. Osim dva pogotka, malobrojni su gledatelji vidjeli i dva crvena kartona, po jedan na svakoj strani. Inter je poveo u 36. minuti kada je s bijele točke bio precizan Rak, a odmah početkom nastavka drugi žuti karton dobio je domaći napadač Rešetar. Unatoč tomu što su imali igrača više, Osječani nisu uspjeli doći do izjednačenja. Naprotiv, u 55. minuti dosuđen je i drugi jedanaesterac u korist Zaprešićana, kada je Rak zabio za 2:0. U sudačkoj nadoknadi, drugu javnu opomenu zaradio je i Alexander, ali je tada Inter već osigurao bodove.

Neiskorišten igrač više

Zaključak onih koji su gledali ovaj susret je bio takav da su Bijelo-plavi mogli učiniti i puno više, posebice u razdoblju brojčane nadmoći. No, ovaj puta jednostavno nisu bili na razini koja bi im omogućila povoljniji ishod.

Da, nismo bili baš pravi, zato smo i poraženi. Slabo smo dolazili u završnici, sve je ostalo na nekakvim pokušajima. Dodao bih da po meni nije postao nijedan od dosuđenih „penala“, ali na to ne možemo utjecati. Naravno da smo se kući vratili nezadovoljni, premalo smo toga napravili. Igralo se dosta čvrsto, ponekad malo i grubo, pa je bilo i puno kartona, a i sam travnjak je bio težak za igru. Moram priznati da nismo ispunili vlastita očekivanja, to je činjenica. Odigrali smo slabije u svakom slučaju u odnosu na ogled s Rudešom. Morat ćemo biti bolji s Kustošijom u idućem kolu, rekao je Mateo Karamatić.