Osijek II je remizirao na gostovanju kod zagrebačke Kustošije (0:0), a trener naše momčadi je mogao biti zadovoljan.

Nije bilo pogodaka u prvenstvenom drugoligaškom ogledu između Kustošije i Osijeka II, koji je ovoga petka odigran u Zagrebu. Ostalo je 0:0 od početka, pa sve do samog kraja utakmice, koja nije ponudila puno prigoda ni s jedne strane, pa su izostale i one prave gol-šanse. Doduše, bilo je obostranih prijetnji, pokušaja i udaraca, ali su mreže ostale netaknute tijekom svih 90 minuta. Na kraju je osvojenim bodom bio zadovoljan trener naše momčadi Tomislav Radotić.

Bilo je, otprilike, onako, kako smo i očekivali u pripremi ovoga ogleda. Tvrdo i borbeno, a mogu pohvaliti naše dečke jer se postavili hrabro i disciplinirano. Imali smo dobru energiju na terenu, pa s te strane ne mogu imati baš nikakvu zamjerku. Istina, nedostajale su nam neke stvari u fazi napada, kada smo dolazili u završnicu, ali je s druge strane dobro da ni domaćinu nismo dopustili ništa posebno pred našim vratima.

Najmlađi dobro koriste svoju minutažu

Ono što je također važno napomenuti da je stručni stožer učestalo priliku pruža igračima koji su 2003. i 2004. godište, što je za njih svakako vrlo bitno u procesu nogometnog sazrijevanja.

Stanušić je bio vrlo dobar na stoperu cijelu utakmicu, Bukvić je igrao sasvim solidno sve do 83. minute, Mikolčić je na terenu proveo kvalitetnih sat vremena, a s klupe je ušao Blažanović i dobio svojih 35 minuta. To je ono o čemu smo i govorili prije početka prvenstva, da ćemo šansu pružiti svima koji svojim potencijalom i radom na treninzima naznačuju da bi mogli ostvariti i korak više kada za to bude došlo vrijeme.

Osijek II je igrao u sastavu: Kolić, Bukvić (od 83. Polić), Bakula, Stanušić, Cvijanović, Karamatić, Stranput, Mikolčić (od 58. Pudić), M. Kuprešak, Omerović (od 54. Blažanović) i Branšteter.