Cvijanović je igrač Osijeka II, kapetan reprezentacije do 19 godina i jedan od najtalentiranijih igrača rođenih 2003. godine.

Ivan Cvijanović postao je novi profesionalac Nogometnog kluba Osijek. Ovaj 18-godišnji lijevi branič kroz nastupe za drugu momčad, te profesionalni odnos koji pokazuje na treninzima i utakmicama, zadovoljio je zahtjeve struke Bijelo-plavih i potpisao ugovor do 2025. godine.

Jako sam zadovoljan jer je ovako što ostvarenje sna svakog mladog igrača. Ovo mi je još veći motiv da radim dalje, da napredujem, poboljšavam se u svemu… Od prvog dana mi je jedan od motiva bio postati Osijekov profesionalac, sada mi je želja doći i u prvu momčad, a vidjet ćemo kojim ću putem to ostvariti. Već sam bio priključen prvoj momčadi, osjetio sam razliku između prvoligaškog i drugoligaškog nogometa, a nadam se da ću u budućnosti pokazati da mogu odgovoriti na zahtjeve koji se ovdje traže, rekao je Cvijanović koji je rođen u Zagrebu, a među Bijelo-plave je došao preko nastupa za Naftaš, Slogu Križ i Lokomotivu.

U Osijek je došao u ljeto 2020. godine i igrajući za juniore i Osijek II brzo skrenuo pozornost na svoj potencijal o čemu svjedoče i riječi glavnog klupskog menadžera Nenada Bjelice.

Ivan Cvijanović je već prošlo ljeto odradio pripreme s prvom momčadi, kapetan je reprezentacije Hrvatske do 19 godina, standardan igrač naše druge momčadi i jedan od najtalentiranijih u 2003. godištu. Plan je da proljetni dio sezone odradi s našom drugom momčadi, a onda ćemo vidjeti hoće li ići u neki prvoligaški klub na posudbu ili će se definitivno priključiti našoj prvoj momčadi. Ivan je kvalitetan igrač koji ima dobar karakter, velik je radnik, uz to je prilagodljiv na dvije, tri pozicije u momčadi i dva, tri sustava te definitivno budućnost našeg kluba.

Zadovoljstvo što je Cvijanović napravio još jedan korak prema tome da u perspektivi postane prvotimac Osijeka iskazao je i Danijel Jumić, voditelj škole nogometa.

Riječ je o potentnom igraču, reprezentativcu i svakako materijalu da jednog dana konkurira za prvu momčad. Sada je tek na svojem početku, ali način na koji se prezentira na travnjaku i izvan njega daje nam za pravo vjerovati da je on budućnost našeg kluba i izrazito smo zadovoljni što je tako.