Protivnik iz Zagreba se bori za opstanak u Drugoj ligi, dok će naša momčad nastojati prekinuti negativan rezultatski niz.

Posljednju utakmicu 28. kola Druge hrvatske nogometne lige danas (ponedjeljak) u Gradskom vrtu će odigrati nogometaši Osijeka II i Kustošije. Susret na našem stadionu počinje u 17 sati i 30 minuta i u natjecateljskom smislu je zasigurno važniji gostima iz Zagreba koji se grčevito bore za opstanak. Međutim, Radotićeva momčad želi prekinuti seriju poraza (Varaždin, Inter i Rudeš) te na domaćem terenu prezentirati kvalitetnu igru u kojoj će osvojiti sva tri boda.

Motiva ne može nedostajati

Trener Osječana sigurno će od svojih izabranika tražiti maksimalno ozbiljan pristup i angažman, što se, uostalom, mora i podrazumijevati. Od standardnih igrača u kombinacijama se ovaj puta neće naći „požutjeli“ Alexander, no puno većih problema u tom kontekstu ima naš protivnik. Kako se bliži kraj sezone, tako i svaki pojedinac u osječkim redovima zasigurno razmišlja i o vlastitom statusu za nadolazeće razdoblje, što je svima i dodatni motiv da ostave što bolji dojam i poprave svoj učinak u završnim drugoligaškim nastupima…