Nakon početne pobjede i dva poraza, druga momčad Bijelo-plavih traži povratak bodovima.

Druga momčad Bijelo-plavih u subotu od 16.30 sati na stadionu Gradski vrt bit će domaćih Hrvacama u 4. kolu SuperSport Druge lige. Nakon uvodne pobjede protiv Grobničana (3:1) pa dva vezana poraza od Zagroca (1:3) i Dugog Sela (0:2) u kojima su se pošteno ispromašivali, igrači Hrvoja Kurtovića tražit će povratak na pobjednički kolosijek protiv suparnika koji je ušao u sezonu dvama pobjedama (Jadran Poreč i Zagorec) i gostujućim remijem bez golova protiv Grobničana.

Bez Omerovića

Riječ je o momčadi sastavljenoj od igrača sa zapaženim drugoligaškim iskustvom koja je čvrsta u obrani i opasna u napadu pa nema dvojbe da će predstavljati izazov našu mladu momčad. Uz to, Bijelo-plavi će biti dodatno oslabljeni u odnosu na sraz protiv Dugog Sela budući da su mali izgledi da će netko od prvotimaca biti na raspolaganju treneru Kurtoviću, a dodatna otežavajuća okolnost je i izostanak ponajboljeg igrača Naila Omerovića koji je iskrenuo gležanj i nije u konkurenciji.

Otvorena tribina Zapad

Utakmicu će suditi Sabina Bolić iz Zagreba, kojoj će asistirati Maja Petravić i Ivona Pejić u ulogama pomoćnih sutkinja te Jelena Kumer kao četvrta sutkinja. Za sve gledatelje bit će otvorena tribina Zapad preko ulaza G5, vlasnici polugodišnjih ulaznica imaju slobodan ulaz, dok je za ostale cijena 20 kuna (za djecu do 15 godina cijena ulaznice iznosi 10 kuna).