Najbolju priliku za Bijelo-plave imao je Antonio Blažanović čiji je udarac sa 16 metara odsjeo na vratnici.

Druga momčad Bijelo-plavih remizirala je bez golova u ogledu protiv Hrvaca. O nesadržajnom prvom poluvremenu najbolje govori podatak da je svaka ekipa imala po jednu (polu)priliku. Najbolji pokušaj gostiju dogodio se u 26. minuti kada je Pjero Škarić s 25 metara iz slobodnog udarca uputio neprecizan i slab udarac koji je završio iznad gola, dok su Osječani zaprijetili tek u 43. minuti kada je Antonio Blažanović pucao prema golu nakon ubačaja Domagoja Bukvića, ali je pokušaj završio u bloku.

Življi nastavak
Nakon siromašnog prvog dijela početak drugog poluvremena donosi nam dvije dobre prilike sa svake strane. Prvo prijete gosti, nakon izgubljene lopte domaćih Škarić uzima loptu te upućuje udarac koji zamalo završava iza leđa Tina Sajka (52'). Odmah nakon toga nakon oduzete lopte Josip Vuica priprema udarac na 16 metara za Antonija Blažanovića čiji udarac pogađa vratnicu. Do iduće prilike čekali smo do 83. minutu kada vratar Sajko dugom loptom pronalazi Ivana Vehasa čiji je udarac sa 16 metara završio iznad gola.

Veći posjed

Kako se utakmica primicala kraju tako su Bijelo-plavi više napadali pa je tako u 90. minuti Bukvić dugom loptom pronašao Verhasa na drugoj strani koji upućuje opasan udarac, ali lopta završava iznad vrata. Do kraja ove borbene utakmice mreže su mirovale, ali domaćini su bili ti koji su imali veći posjed te bili opasniji dok su gosti svoje prilike pokušali tražiti preko kontri i polukontri.