Druga momčad Bijelo-plavih zaigrala je znatno bolje u nastavku, s igračem manje smanjila zaostatak, ali nije uspjela osvojiti bod.

Druga momčad Bijelo-plavih poražena je na gostovanju kod Bjelovara (3:1) u petom kolu SuperSport Druge lige. Po teškom travnjaku koji je većim dijelom bio pod vodom nije bilo puno igre pa su se sva događanja svela uglavnom na duge lopte i duel igru u kojoj se, u prvom poluvremenu, bolje snašao domaćin koji je na odmor otišao s dva pogotka prednosti.

Do odmora 2:0

U 7. minuti nakon jednog udarca iz kuta za domaćina lopta je iz gužve završila iza leđa Marka Barešića, a glavna sutkinja procijenila je da se radilo o autogolu Tina Polića. Do 2:0 domaćin je došao nakon prodora Jakova Delibegovića koji je udarcem sa 16 metara iza leđa vratara Bijelo-plavih.

Bolji s igračem manje

Ulaskom Naila Omerovića u drugom poluvremenu momčad Hrvoja Kurtovića odigrala je znatno angažiranije, a pogotovo nakon, dojam je, prestrogog isključenja Josipa Vuice u 66. minuti. Rekonvalescent Omerović u 86. minuti uspio je smanjiti zaostatak na 2:1, Bijelo-plavi su s igračem manje lovili izjednačenje i bod, ali kada su sve karte bacili na napad u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Dominik Glavina je poentirao za konačnih 3:1.