U susjedskom derbiju u Gradskom vrtu gostuje jedan od dvije neporažene momčadi lige koja je u pet kola primila samo jedan pogodak.

Druga momčad Bijelo-plavih od 16 sati na stadionu Gradski vrt bit će domaćin Zrinskom iz Jurjevca u susjedskom derbiju 6. kola SuperSport Druge NL. Momčad Hrvoja Kurtovića tražit će iskupljenje nakon poraza (1:3) kod Bjelovara i povratak na pobjedničke staze. Ispit nije mogao biti teži budući da će suparnik Bijelo-plavima biti drugoplasirana momčad prvenstva i jedina koja uz vodeći Jadran LP nije doživjela poraz u dosadašnjem dijelu sezone i koja je u uvodnih pet kola primila samo jedan pogodak! Ipak, Bijelo-plavi se uzdaju u snagu svoje mladosti, kvalitetu Omerovića, Verhasa, Bukvića i društva koji su kroz dosadašnje utakmice pokazali da imaju talenta za ugroziti svakog suparnika.

Otvorena tribina Zapad

Ulaznice za utakmicu bit će moguće kupiti sat vremena prije početka utakmice na Ticket pointu stadiona Gradski vrt, vlasnici polugodišnjih ulaznica za domaće utakmice NK Osijek imaju slobodan ulaz, dok je za sve ostale cijena ulaznica 20 kuna (za djecu do 15 godina 10 kuna).