Sjajni Lišnić s tri pogotka riješio uzbudljivu utakmicu na Gradskom vrtu.

Druga momčad Bijelo-plavih je u jednoj uzbudljivoj i sadržajnoj utakmici 6. kola Supersport Druge lige pobijedila susjede iz Jurjevca rezultatom 4:2. Apsolutno prvo ime susreta je bio Filip Lišnić koji je s hattrickom ugasio svaku nadu Jurjevčana.

Lišnićevih 20 minuta

Susret je krenuo u visokom ritmu a prvu šansu smo dočekali u 6. minuti kada je Antonijo Ivandić dodao loptu u prostor za Naila Omerovića koji se lijepo izbacio na desnu nogu i uputio opasan udarac koji je završio malo iznad vrata gostiju. Prva prilika gostiju došla je u 10. minuti, nakon dodavanja gostujućeg igrača u prostor lopta je došla do napadača gostiju Dos Santosa koji je dobro gađa, ali vratar domaćih Barešić još bolje brani. Dvije minute kasnije gosti opet prijete, kada poslije polukontre lopta dolazi do Vrdoljaka koji se sjajno namješta i gađa vanjski dio mreže. Utakmica nije dugo mirovala već u 15. minuti Tin Polić probija lijevu stranu te puca po golu gdje vratar gostiju Stanić brani ali lopta dolazi do Lišnića koji s tri metra sigurno postiže pogodak. Opasni Lišnić još jednom prijeti kada nakon ubačaja Omerovića glavom puca iznad vrata. Ali tu odličnoj partiji domaćeg broja 19 nije kraj, još jednom prati odbijenu loptu te nakon sjajnog udarca Omerovića pogađa gol za 2:0. Pritisak gostiju dolazi do izražaja kada u 39. minuti nakon probijanja po lijevoj strani najopasniji gostujući igrač Vrdoljak preciznim ubačajem pronalazi Mirana Horvata koji glavom pogađa gornji dio mreže domaćih.

Četiri pogotka u drugom dijelu

Drugi dio utakmice nastavio je tamo gdje je prvi završio tako da su gosti odmah zaprijetili preko Maria Tadića, ali vratar Barešić je još jednom siguran. Nakon toga prijete i domaći kada nakon loše procjene gostujućeg vratara Fućak izlazi pred prazna vrata ali sustiže ga Matković te otklanja opasnost. Kao da dva pogotka Lišniću nije bilo dovoljno on zabija i hattrick u 62. minuti kada je nakon kratke kombinacije Verhas dodao u 16 metara gdje spretni Lišnić posprema loptu u gol za 3:0. Igrala se 77. minuta kada gosti kombiniraju po desnoj strani te nakon ubačaja Milića lopta dolazi na glavu Lozića koji šalje loptu u mrežu domaćih. Uzbudljivoj utakmici nema kraja, u 82.minuti sjajni Omerović nakon solo akcije upućuje jak udarac koji vratar gostiju brani ali nakon toga lopta ponovno dolazi do Omerovića koji je prosljeđuje Iviću za 4:1. Gostujući igrači se ipak nisu predali te su uspjeli u 92.minuti zaprijetiti vratima Barešića te stići do počasnog pogotka u režiji Karla Ljulja za konačnih Osijek II – Zrinski 4:2.