Tankosić s dva pogotka i Prekodravac seniorskim prvijencem potpisali uvjerljivu pobjedu u Čakovcu.

Druga momčad Bijelo-plavih projurila je stadionom SRC Mladost u Čakovcu i na krilima dvostrukog strijelca Petra Tankosića i dvostrukog asistenta Naila Omerovića ostvarila uvjerljivu pobjedu 3:0.

Već u 3. minuti Omerović se našao u izglednoj prilici oči u oči s domaćim vratarem, nije bio precizan, ali je najavio u kojem će smjeru ići ovaj ogled. Samo dvije minute kasnije Antonijo Ivandić je izveo udarac iz kuta, Tin Polić prenio loptu na drugu vratnicu, a Petar Tankosić laganom egzekucijom potvrdio pogodak - 0:1.

Bijelo-plavi su nastavili dominirati i drugi pogodak dočekali u drugom poluvremenu. Omerović je izveo slobodni udarac s poludistance, a Tankosić se još jednom prišuljao na drugu vratnicu i rutinski poentirao za 0:2.

Prekodravac do prvijenca

Momčad Hrvoja Kurtovića nije stala na tome, nastavila je dominirati i tražila novi pogodak koji su dočekali u 65. minuti. Ponovo je Omerović imao ulogu asistenta, a svoj prvi seniorski pogodak postigao je junior Marin Prekodravac koji je prošle sezone igrao za kadetsku momčad! Njegov pogodak za 0:3 bio je točka na “i” uvjerljive partije Bijelo-plavih koji su vezali dvije pobjede i učvrstili svoje mjesto na sredini prvenstvene ljestvice.

Za Osijek II su nastupili: Sajko, Barišić, Bukvić, Stanušić, Lišnić (od 80. Sinković), Galušić (od 72. Jozić), Prekodravac, Omerović (od 84. Stokić), Polić (od 80. Polanec), Ivandić (od 72. Ivić), Tankosić.