U Gradski vrt stiže lider na ljestvici SuperSport Druge HNL, a subotnji susret počinje u 15 sati.

U osmom kolu SuperSport Druge NL momčad Osijeka II vjerojatno će se susresti s dosad najvećim izazovom od početka sezone. Naime, u goste izabranicima Hrvoja Kurtovića stiže vodeći Jadran iz Luke Ploče koji nema niti jedan poraz u borbi za bodove. S klupe ih vodi nekadašnji hajdukovac Mišo Krstičević, a njihovi dosadašnji rezultati svakako su ih prometnuli u glavnog kandidata za osvajanje naslova prvaka i plasman u viši stupanj natjecanja. U sedam odigranih utakmica primili su samo četiri gola i Osječani će se morati itekako potruditi da bi ostvarili svoju veliku želju, a to je pobjeda u subotnjem susretu koji na našem stadionu počinje u 15 sati.

Mali zaostatak za gornjim domom

Ono što ohrabruje stručni stožer Bijelo-plavih svakako je činjenica da su u prethodna dva prvenstvena nastupa osječki nogometaši ostvarili sigurne pobjede uz čak sedam postignutih pogodaka! Sveukupni učinak im je tri pobjede, isto toliko poraza i jedan remi, što ih trenutačno drži na sedmoj poziciji, sa samo četiri boda zaostatka za trećeplasiranim na ljestvici. Najavljuju Lišnić, Omerović, Tankosić, Polić i suigrači da će učiniti sve što mogu da bi srušili i lidera, svjesni da će za pobjedu morati odigrati jako dobro i disciplinirano.

Ticket point na Gradskom vrtu će biti otvoren dva sata prije početka dvoboja, ulaz je na G5, kao i do sada slobodan za gledatelje s polugodišnjom pretplatom dok će ostali ulaznicu platiti 20 kuna. Za djecu do 15 godina ta je cijena upola manja.