Malo prilika i spretnija igra gostiju obilježili ovu čvrstu utakmicu što svjedoči i crveni karton gostujućeg igrača u 81.minuti.

U drugoj minuti prvi prijete gosti gdje je nakon duge lopte iz zadnje linije najsnalažljiviji bio gostujući igrač Abramović, ali njegovu loptu sigurno brani vratar Barešić. Gosti su i dalje opasni pa tako u petoj minuti opasan udarac upućuje Topić, a lopta prolazi malo pored lijeve stative. Igrala se 13. minuta kada je Abramović izborio prekid na vrhu 16 metara, a gostujući broj 10 (Topić) iz slobodnog je udarca pogodio iza Barešićevih leđa. Odmah nakon toga Fućak probija lijevu stranu te se namješta na šut koji završava malo iznad grede. Nakon 20 minuta bez šansi ponovno Fućak probija svoju lijevu stranu te upućuje snažan udarac, ali vratar gostiju Picak sigurno brani. Odmah poslije toga igra se seli na drugu polovicu gdje Abramović ubacuje u Osijekovih 16 metara, a Lišnić nespretno šalje loptu u vlastita vrata.

Malo prilika i crveni karton gostiju obilježili drugi dio

Drugo poluvrijeme započelo je šansom domaćih, s 25 metara iz slobodnog udarca prijeti Omerović, ali lopta odlazi iznad grede. Igra je mirovala do 66. minute kada lopta dolazi do Omerovića koji je uputio opasan šut prema vratima gostiju, ali bez veće opasnosti. Inicijativa domaćih se nastavlja i u 70. minuti kada se Stokić namješta na desnu nogu, ali vratar gostiju još je jednom siguran. Igrala se 81. minuta kada su gosti ostali s igračem manje. Vukasović je dobio izravan crveni karton nakon udaranja Tankosića bez lopte. Bijelo-plavi nisu do kraja utakmice uspjeli iskoristiti igrača više te je utakmica završila rezultatom iz 32. minute, 0:2.