U 12. minuti Filip Batarelo je poentirao nakon gužve za, pokazalo se, pobjedonosni pogodak.

Druga momčad Osijeka poražena je na gostovanju kod Grobničana u 16. kolu Druge HNL. Trenutak odluke dogodio se u 12. minuti kada je Filip Batarelo jedan odbijanac u kaznenom prostoru Bijelo-plavih pospremio iza leđa nemoćnog Tina Sajka – 1:0.

Igrači Hrvoja Kurtovića dobro su otvorili utakmicu koja bi se možda odvila u drugom smjeru da udarac Borisa Galušića u 5. minuti nije odsjeo na vratnici. Imali su Bijelo-plavi i nakon toga, unatoč laganoj inicijativi domaćina, nekoliko obećavajućih otvaranja kojima je nedostajao bolji završni pas ili kvalitetnija završnica kao kada je Filip Lišnić s 10-ak metara pucao pored gola.

U drugom dijelu Osijek II je dobro kontrolirao situaciju na travnjaku, imao neke dobre dolaske pred domaća vrata, ali niti jedan pokušaj nije konkretiziran kvalitetnim završnim udarcem koji bi pomogao da se izbjegne poraz. U jeku napada Osijeka II da dohvati izjednačenje u 90. minuti Rexhepi je pobjegao obrani, a Tin Sajko ga zaustavio prekršajem izvan kaznenog prostora i zaradio isključenje.