Druga momčad Bijelo-plavih od 16.30 sati u Gradskom vrtu dočekuje Međumurje.

Druga momčad Bijelo-plavih danas od 16.30 sati na stadionu Gradski vrt dočekuje Međimurje u 22. kolu SuperSport Druge NL. Bijelo-plavi dočekuju goste iz Čakovca nakon pobjede protiv Bjelovara (2:1) i nesretnog poraza od Zrinskog (0:2) koji se dogodio u zadnje tri minute utakmice. Momčad Hrvoja Kurtovića sada protiv fenjeraša traže bodove koji bi ih približili sredini ljestvice, ali i dati dodatno iskustvo mladim igračima naše momčadi.

Za drugu momčad ponovo će nastupiti Ivan Cvijanović, koji nakon ozljede koljena postupno povećava minutažu, dok će ostatak kadra i dalje činiti u najvećoj mjeri igrači koji imaju pravo igrati za juniorsku momčad. Od onih mlađih, koji su već u kadru prve momčadi a koji su participirali u utakmicama Osijeka II, neće biti ni ozlijeđenih Tina Sajka i Domagoja Babića.

Svi vlasnici polugodišnjih ulaznica imaju slobodan ulaz na utakmicu protiv Bjelovara, cijena ulaznica za osobe starije od 15 godina iznosi tri eura, a za djecu do 15 godina 1 euro. Za gledatelje će biti otvorena tribina Zapad (ulaz G5).