Osijek II je bio bolji od Međimurja u Gradskom vrtu, a pogotke su postigli Solić i Barišić u posljednjih dvadesetak minuta.

Osijek II je drugi puta uzastopce ove polusezone slavio na svom terenu. Naši su mladići svladali čakovečke Crveno-crne s 2:0 i osvojili planirane bodove protiv „fenjeraša“ na ljestvici. Na prvu veliku šansu čekali smo do polovice prvog poluvremena. Lopta je s desnog krila ubačena u šesnaesterac, na svega 6 metara od suparničkog čuvara mreže bio je Vuica, međutim, prebacio je vrata. Uzvratili su gosti preko Bujana na kojega je u šesnaestercu krenuo Prekodravac, no sudac Jurčević nije pokazao na bijelu točku što su tražili Čakovčani. U 39. minuti Janjić je lijepo pucao s 20-ak metara i pogodio gredu. Šteta što lopta pritom nije završila u mreži, za vodstvo Bijelo-plavih…  Posljednju šansu do odlaska na odmor imao je Benko čiji je udarac obranio Barešić.

Strijelci igrači s klupe

Nastavak je otvoren pokušajem Vuice iz daljine, lopta je završila pokraj vratiju. Prava je šansa bila u 69. minuti kada je Marković ispred Jesenovića, ali se vratar Međimurja dobro snašao u toj situaciji. I onda smo, u 74. minuti, konačno vidjeli pogodak. Lišnić je probio lijevu stranu i uputio dobar centaršut na drugu vratnicu gdje se našao Solić i mirno pogodio suprotni kut za 1:0. Rezultat se promijenio u 81. minuti nakon školski izvedene akcije Kurtovićeve momčadi. Prekodravac je u kaznenom prostoru fino ostavio loptu Barišiću koji je s desetak metara naciljao donji lijevi kut. Tako su se u strijelce upisala dvojica pričuvnih igrača. Zadnju je priliku propustio Polić u samome finišu kada je pucao pokraj vratiju. Za Osijek II su igrali: Barešić, Perković (od 58. Solić), Stanušić, Prekodravac, Cvijanović, Galušić (od 58. Barišić), Ivandić, Janjić (od 62. Svraka), Lišnić, Vuica (od 58. Marković) i Polić.