Druga momčad Bijelo-plavih već je na petom mjestu, a na vrhu je i dalje Varaždin

Malo je trebalo Osijeku II da bi dečki došli na potrebnu „radnu temperaturu“ i pokazali pravu snagu u okviru trećeligaškog natjecanja. Start nije bio uspješan, u prva tri kola osvojen je samo jedan bod, ali je onda krenula pobjednička serija. Prvo je u Đakovu deklasirana tamošnja Croatija s 5:1, potom je u Donjem gradu pala Mladost iz Ždralova 2:0, da bi u subotu u Višnjevcu Steinbrucknerova momčad potopila svog domaćina ponovno s uvjerljivih 5:2.

I nije smo rezultat vrijedan pozornosti nego i igra koju pružaju Radotić i njegovi puno mlađi i neiskusniji suigrači... Osijek II je sada već peti na tablici, kojoj je na čelu iskusni sastav Varaždina, koji ima i najizraženije drugoligaške ambicije.

Špoljarić prvi strijelac Lige

Jasno je da su se Bijelo-plavi ne samo stabilizirali već i značajno podigli formu i kako vrijeme odmiče – djeluje sve kompaktnije i ubojitije. U svim linijama, Osječani su puno bolji i sigurniji nego u početnim utakmicama,a posebno se iskazuju efikasnošću o čemu najbolje svjedoči učinak od 12 golova u tri zadnja dvoboja! Pritom posebno moramo istaknuti vrlo raspoloženog i preciznog Josipa Špoljarića koji je u dosadašnjih šest kola već uspio postići sedam golova i vodeći je „topnik“ trećeligaškog Istoka. Dodajmo na kraju da je Osijek II u sljedećem susretu domaćin BSK-u iz Bijelog Brda.