Riječ je o implementaciji Comet sustava s kojim će biti olakšano praćenje rasporeda i rezultata svih kategorija Škole nogometa.

Na našoj web stranici dosad su bile dostupne pojedinačne fotografije prve momčadi i momčadi Osijeka II, a odsad možete pronaći i sve polaznike Škole nogometa te njihov kompletan raspored utakmica i tablice.

Svaki igrač juniora, kadeta, pionira, mlađih pionira, početnika i predpočetnika pojedinačno je naveden uz svoje ime, fotografiju te datum rođenja.

Baza će se nastaviti proširivati, a posebno je važno za istaknuti kako je web stranica sada spojena i s Cometom.

Ovo će posebno razvesliti polaznike naše Škole nogometa i njihove roditelje. Od sada su sve naše mlađe kategorije, a ima ih ukupno 11, navedene na službenoj stranici NK Osijek. Ovo je tek uvod u ono što želimo napraviti. To je spoj s Cometom, bazom u kojoj su svi registrirani igrači u Republici Hrvatskoj, a Implementacija Cometa produkt je naše dugogodišnje suradnje s tvrtkom Auris čiji je suvlasnik naš veliki navijač. Njegov trud je uz veliku pomoć i suradnju naših trenera u mlađim kategorijama, koji su prikupljali sve potrebne podatke, rezultirao ovakvim rješenjem s kojim smo više nego zadovoljni. Dakle, čim se završi zapisnik s utakmice, odmah će biti dostupan svima koji žele saznati rezultat, strijelce i ostalo. rekao je direktor marketinga kluba Alen Nađsombat.

U planu i nove dogradnje

Nešto nam je o ovim novitetima rekao i vlasnik Aurisa, Dragan Kovač koji već duže vrijeme surađuje s našim prvoligašem:

S obzirom da je Klub iskazao želju za prikazom svih dobnih kategorija na svojoj web-stranici, tvrtka Auris (koja posjeduje veliko iskustvo u izvršavanju ovakvih zadataka te je, na kraju krajeva, i izradila postojeći web Kluba) je uložila dodatan napor te proširila integraciju weba sa Cometom, službenim sustavom za vođenje HNS-ovih nogometnih natjecanja. Tako su sve naše mlade kategorije dobile svoje mjesto na webu i zadatak je ispunjen. No, nemojte misliti da je ovo sve, u budućnosti planiramo i nove dogradnje. U životu jedne tvrtke postoje mnogi projekti, ali na ovaj način biti involviran u život našeg Kluba zaista je posebna čast i zadovoljstvo.