Osječani protiv Croatije žele prezentirati svoj stil igre i ostvariti što bolji rezultat u još jednom prvenstvenom dvoboju.

Nogometaši Osijeka II otputovali su na daleko gostovanje u Zmijavce gdje ih u srijedu očekuje prvenstvena drugoligaška utakmica s tamošnjom Croatijom. Osječani su u prethodna četiri nastupa osvojili sedam, a njihov predstojeći suparnik na svom kontu ima šest bodova, pa je za očekivati zanimljiv i neizvjestan ogled.

Želja nam je, kao i uvijek, odigrati što bolje, prezentirati svoj stil igre i vidjeti koliko smo pritom napredovali u odnosu na prethodne susrete. Podrazumijeva se da želimo ostvariti i rezultat koji bi nas na kraju zadovoljio, rekao je trener Osječana Igor Tolić.

Bez Ćosića i Krajinovića

Na put nisu krenuli stoper Ćosić i ofenzivni veznjak Krajinović koji imaju određenih zdravstvenih problema. Ostali su igrači u kadru, a na stručnom stožeru je izabrati najboljih 11 za ovaj dvoboj. Za očekivati je da će prednost dobiti glavnina prvotimaca iz momčadi koja je do sada prilično uspješno odrađivala posao na terenu. Što se tiče protivnika ove srijede, nikada ranije Osijek nije igrao protiv Croatije u čijim redovima nastupaju dvojica naših nekadašnjih igrača: Nicholas Llanos i Nikola Šalinović.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL